A kápia paprika vastag húsú, paprikaféle, édeskés ízzel és erős piros színnel.
Ennek a fajtának a legnagyobb a cukor tartalma.
sokáig megőrzi a frissességét állagromlás nélkül, sőt vitamin tartalmát sem veszíti el.
Rendkívül sokszínűen fölhasználható, így salátákhoz, lecsóba, sütve vagy akár töltve is fogyasztható.
Persze a végtelenségig nem tartható el, ezért én üvegekbe zártam nektek ezt a paprikát.
Tegyetek 1-2 kiskanállal főzéskor az ételbe, mikor nincs otthon friss paprika.
A paprikakrém nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát!
Főzéskor vigyázz, magas a sótartalma, kevesebb sót tegyél az ételbe!
Összetevők: | Kápia paprika, só |
Származási hely: | Magyarország |
Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 14 napig fogyasztható. |
Nettó tömeg: | 200g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!