A piros ribizli, vagy egyes tájakon ribiszke egy kellemesen savanykás gyümölcs.
A ribizli B1-, B2-, B6-, valamint C- és E-vitaminban gazdag.
Kiváló sütemény töltelék, a kellemesen savanykás íze jól kiegészíti a sütemény édes ízét.
A linzer karika elképzelhetetlen nélküle.
A lekvárt hagyományos eljárással üstben készítem alacsony hőfokon.
A lekvárom nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát, és hozzáadott pektint!
Összetevők: | Piros ribizli, cukor, citromsav, |
Származási hely: | Magyarország |
Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható. |
Nettó tömeg: | 420g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása