A fokhagyma a Magyar konyhában szinte nélkülözhetetlen.
Rendkívül sokoldalúan fölhasználható, főzéshez, sütéshez, pácoláshoz, vagy akár pirítósra kenve.
Persze a végtelenségig nem tartható el, ezért én üvegekbe zártam nektek a fokhagymát.
Tegyetek 1-2 kiskanállal főzéskor az ételbe, mikor nincs otthon friss fokhagyma.
A fokhagymakrém nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát!
Főzéskor vigyázz, magas a sótartalma, kevesebb sót tegyél az ételbe!
Összetevők: | Fokhagyma, só |
Származási hely: | Magyarország |
Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 14 napig fogyasztható. |
Nettó tömeg: | 180g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása